fredag den 9. november 2012

Gulerodscupcakes

Gulerodskagen er en klassiker. Det er en kage med smag og en favorit hos mig selv.
Jeg kan dog ikke lide når kagen indeholder rosiner, så dem undlader jeg altid. Dog er det et godt alternativ at tilføje kandiseret ingefær i dejen i stedet for rosinerne. Bages ved 175 grader i 20-25 min.

Opskrift (12 mellemstore):
5 dl. hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
2 tsk. stødt kanel
2½ dl. solsikkeolie
3 dl. farin
3 æg
5 dl. fintreven gulerod
2½ dl. hakkede valnødder
Reven skal af en øko-appelsin
Reven skal af en øko-citron

Topping:
200 gr.Philadelphia ost naturel
1 spsk. blødt smør (foretrækker Lurpak)
6 dl. flormelis
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk.friskpresset citronsaft
Krymmel "Vinter" fra Dr. Oetker
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ingen kommentarer:

Send en kommentar