onsdag den 20. marts 2013

Popcakes

Jeg havde nogle muffins i fryseboksen og brugte dem på at lave popcakes. 
Dette er fremgangsmåden:

Smuldr kagerne i en skål og tilsæt meget lidt smør + flormelis (alternativet er flødeost)
Form små kugler af "dejen" (ikke for store, da de så bliver for tunge)  og stil dem, på en tallerken, i køleskabet i 2 timer, eller i fryseren i ca. 10 min.

Smelt Candymelt (jeg brugte gul med vanillesmag) eller mørk chokolade.
Tag de afkølede kugler frem og dyp en pind ca. 1 cm ned i det smeltede candymelt/chokoladen og sæt kagen på pinden ca 2/3 ind.
Stik pinden, med kagen, i en flamingo-plade og lad kagerne stivne på køl.
Dyp herefter kagen helt i Candy melt/chokoladen og bank pinden forsigtigt på kanten af skålen, samtidig med at kagen drejes rundt, - dermed bliver overfladen jævn!
Drys, med det samme, krymmel eller lign. på, inden Candy melten/chokoladen stivner.
Sæt kagen tilbage på flamingopladen, - og vupti; server og nyd dit mesterværk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar