mandag den 17. juni 2013

Havregrynssmåkage med hasselnød

Portion: ca. 35 stk.
75 gr. havregryn
75 gr. smør
125 gr. sukker (tilsæt evt lidt moscovadosukker)
1 æg
1 spsk. hvedemel
1 tsk. vanilje*
1 nip salt
1 tsk. bagepulver
Hakkede hasselnødder (lidt på gefühl)

* Jeg brugte Dr. Oetkers flydende vanilje ekstrakt, som findes i de fleste supermarkeder.
Rør dejen sammen.
Sæt dejen med 2 teskeer på en plade med bagepapir. Der skal være god plads mellem kagerne, så de kan flyde ud.
Bages på næstøverste rille i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 10 minutter.
Lad kagerne afkøle lidt på bagepladen før de med forsigtighed lægges på risten.
Afkøles helt inden de serveres eller opbevares i en kagedåse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar