onsdag den 14. august 2013

Biscotti - nemme italienske småkager


Jeg vender tit tilbage til disse italienske biscottis hvis vi får gæster til kaffe. De er nemme at bikse sammen og jeg synes de er dekorative.Du må ikke sige det til nogen, men de har én ulempe; de smager af mere!

250 gr. hvedemel
1 tsk. bagepulver
25 gr. kakao
250 gr. sukker
1 tsk. vaniljesukker
Revet skal af en øko-appelsin
3 æg
1 æggeblomme
100 gr. mandler

Bland mel, bagepulver, kakao, sukker, vanilje og appelsinskal. Lav en fordybning i midten og kom 2 hele æg samt en æggeblomme i. Rør det hele godt sammen.
Tilsæt mandler, ælt dejen sammen og del den i to. Tril to aflange stykker, læg dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem lidt flade.
Pensl kagerne med det sidste æg og bag dem ved 180 gr. i ca 35 min.
Tag kagerne ud, afkøl dem kort tid og skær så i små skiver på skrå.
Læg kagerne på bagepladen og bag dem igen (til de er sprøde og tørre) ved 150 gr. i max. 10 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar