onsdag den 21. maj 2014

Cupcakes med lakridskonfekt

Opskrift:
100 gr. smør
1 dl. hvedemel
1 dl. kakao
2 spsk. lakridspulver
1 tsk. bagepulver
3 æg
2 dl. sukker
1 dl. mælk

Topping:
275 gr. mørk chokolade
3 dl. piskefløde
1 spsk. honning
1 spsk lakridspulver
25 gr. smør (blødt)
Lakridskonfekt til pynt.

Bages ved 175 grader i ca 20 minutter.

Disse cupcakes var sjove at lave og det kom bag på mig hvor godt de smagte.
Jeg serverede dem til denne begivenhed og de pyntede på
kaffebordet.
Jeg vil dog anbefale at lave topping til kagerne dagen i forvejen eller om
morgenen, hvis du skal bruge kagerne om eftermiddagen da
glasuren skal nå at stive, og det nåede jeg
ikke da jeg ikke havde læst opskriften
fra enden til anden.

2 kommentarer:

  1. Tak for synet, så blev man da lige lækkersulten :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. You're so very welcome Gitte. Måske du skal forkæles med disse cupcakes i weekenden? - Hvis du kan "holde fri" fra de kreative sysler :)
      // Rikke //

      Slet